Csíkszentmihályi Mihály – Műsorváltozás!

Kedves Marslakó-rajongók! 
 
Csíkszentmihályi Mihály arról tájékoztatott bennünket, hogy egészségügyi okok miatt mégsem tudja vállalni a hosszú utazást Budapestre, ezért a Marslakók idei utolsó részét új formában valósítjuk meg. Feltett szándékunk, hogy az Átriumba jegyet váltó nézők élőben hallgathassák meg a világhírű professzort, ezért úgy döntöttünk, hogy videós élő kapcsolásban szervezzük meg Vecsei H. Miklós és Csíkszentmihályi Mihály talkshowját az eredeti időpontban, december 2-án 19 órától.


A korábbi alkalmakhoz hasonlóan a legendás szakember pályájáról, tudományos munkájáról és tapasztalatairól esik majd szó – ez alkalommal egy interkontinentális beszélgetésben: Vecsei H. Miklós az Átriumban kérdez, a Flow szerzője Kaliforniából válaszol. Természetesen Facebookon és Messengeren keresztül továbbra is lehet majd kérdéseket beküldeni, Hasi pedig ezek közül is válogat majd az est második felében.


Sajnáljuk, hogy így alakult, reméljük, hogy Csíkszentmihályi Mihály még hosszú ideig alkothat jó erőben és egészségben. Bár igyekeztünk a lehető legjobb megoldást megtalálni, tudjuk, hogy az élő jelenlét és az online kapcsolás nem nyújtja ugyanazt az élményt, ezért lehetővé tesszük a jegyvisszaváltást az Átrium jegypénztárában azok számára, akik ebben a formában nem kívánnak részt venni a Marslakókon. (A jegyek november 21-től december 2-ig, az előadás időpontjáig válthatók vissza személyesen az Átriumban, nyitvatartási időben.) Ugyanakkor mindenkit biztosítunk afelől, hogy aki velünk tölti az estét, az a korábbiakhoz hasonlóan egyedülálló és gondolatébresztő szórakozás részese lesz. 

Irány a Mars, irány Kalifornia! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása